Företaget

Företaget/

vad vi kan erbjuda

 

I juli 2012 startade jag mitt företag E-corren . Då hade jag just, vid 62 års ålder avgått med garantipension, efter en drygt 30-årig arbetsinsats som administratör i Stockholms stadshus. Jag gör personintervjuer och reportage, som jag haft införda i ett flertal tidningar, huvudsakligen med kristen profil och inriktning. Just nu skriver jag mycket för tidningen Inblick, men har sporadiskt även publicerats i Dagen, Världen idag, Junia, Trons Gnista och en del andra tidningar. Exempel på artiklar jag skrivit de senaste åren finns under fliken Artiklar. Personporträtt av aktuella och intressanta personer – kända eller okända – är min specialitet. För det mesta tar jag själv kontakt med spännande personer att intervjua, men skriver även på uppdrag.

Jag översätter även böcker, hittills sammanlagt ett 30-tal kristna böcker och andra skrifter från engelska. En uppsats om en kristen rörelses historia har jag publicerat tillsammans med Georg Kjellberg, liksom en diktbok som jag gav ut på 1980-talet. Dessutom har jag hjälpt några personer formulera sin livshistoria i bokform, varav en är utgiven.

 

Jag har stor vana vid att redigera texter, läsa korrektur, rätta språkliga fel och koncentrera innehållet. Redigering och korrläsning av artiklar, tidskrifter, tidningar och böcker kan jag utföra med mycket kort varsel, snabbt och professionellt.

 

Hör av dig via mejl, telefon eller sms för att dryfta utformning, tidplan och arvode. Uppdraget är inte avslutat förrän du som kund känner dig helt nöjd. Först därefter får du faktura på det överenskomna arbetet. Om förutsättningarna ändras under arbetets gång kommer vi överens om detta efter hand.

 

Copyright © All Rights Reserved